FLIDAIS

NL
  
FR
U bent hier: webwinkel

Minicart

kleurenkaart ProCrea

EINDE REEKS ! leemverf 10 kg kleurgroep 1

Prijs : 57,00 €
Inclusief BTW

ProCrea leemverven zijn samengesteld uit leempoeder, fijn zand en natuurlijke kleurpigmenten en volledig vrij van schadelijke stoffen en oplosmiddelen.  de droging gebeurt door het verdampen van het aanmaakwater, zonder enige reukhinder.  deze verven worden in droge poedervorm aangeboden, en zijn dus blijvend houdbaar.  voor gebruik 0.8 tot 1 lt water per kg toevoegen en 2 a 3 minuten mengen met bij voorkeur een verfmixer. 20 minuten laten zwellen en dan nog eens kort oproeren, de verf is nu klaar voor gebruik.  eens gemengd blijft ze nog meerdere dagen verwerkbaar.

gebruik: 5.5 m² (sterk zuigende ondergrond) tot 8.5 m² (gladde ondergrond) per kg.

verwerking: zoals andere verven kan ook leemverf aangebracht worden met borstel of rol, maar kan ook gespoten worden.  belangrijk is echter dat nat in nat wordt gewerkt. 

minimale verwerkingstemperatuur: 5°C.

mogelijke ondergronden: quasi elke ondergrond is mogelijk, oude of nieuwe leembezetting, leemplaten, oude en nieuwe gips- of kalkbezetting, beton, gipsvezel- of gipskartonplaten, enz.  op minerale ondergronden wordt wel een grondering aanbevolen, en eveneens indien er risico bestaat dat onderliggende kleurstoffen doorslagen.

opgelet: het gebruik van leemverf is te vermijden in de buurt van lavabo's, baden, douches, gootstenen en uitgietbakken, anders is er een risico op vlekkenvorming.

 

Kleur

 Aantal:   

Bestel >
© Flidias bvba - Nijverheidsstraat 48 B-2570 duffel - tel. 03 490 00 00 - info@flidais.be