FLIDAIS

NL
  
FR
U bent hier: webwinkel

Minicart

tacotop sk 19

D-Tack tacotop onderdak

Prijs : 48,23 €
Inclusief BTW

tacotop19SK en TOP14SK: stabiele en dampopen onderdakbaan  naar  UDB-A / USB-A  volgens ZVDH met 190 gr/m² (top 19SK), of 140 gr/m² (top 14SK) en voorzien van een zelfklevende strip in de overlappingszone met gepantenteerde hechtlaag aan de onderzijde voor permanente betrouwbare verkleving.  gebruikersvriendelijk gewicht met zeer goede vormstabiliteit alsook hoge weerstand tegen doortrappen en scheuren.

tacotop11: zeer diffusieopen lichtgewicht onderdakfolie volgens UDB-A van 105 gr/m². voor directe plaatsing op de isolatie of dakbetimmering voor alle verluchte en niet verluchte schuine daken alsook in de houtskeletbouw.  als gevelbekleding enkel voor verdekte plaatsing.

tacofassade UV: zeer diffusieopen en extreem UV-bestendige wandfolie (270 gr/m²) voor gesloten en verluchte gevels met voegen van maximaal 50mm.  de speciale UV-impregnering zorgt voor een maximale levensduur zelfs onder extreme belastingen. matzwart oppervlak zonder opdruk zorgt voor een optimaal visueel beeld bij grote voegbreedtes of glasgevels.

tacometall: stabiele en dampopen onderdakbaan naar UDB-A volgens ZVDH, 4-lagige PP-folie, ca. 430 gr/m², aan de onderzijde voorzien van een scheidingslaag en zelfklevende strip voor directe plaatsing op het dakbeschot.  de scheidingslaag zorgt voor het behoud van de optimale afstand tussen de onderdakbaan en de metalen dakbedekking, daarmee wordt ook de acoustische ontkoppeling verzekerd.  voor plaatsing direct op het dakbeschot bij toepassing van metalen dakbedekkingen bij schuine of platte daken en dakkapellen.

tacoproof: scheurvaste, dampopen en waterdichte onderdakbaan naar UDB-A/USB-A volgens ZVDH, ca. 330 gr/m², minimale dakneiging 2°. lasbaar met warme lucht of tacoproof aktivator.



 Aantal:

Bestel >
tacotop sk 14
tacotop 11
tacofassade
tacometall
© Flidias bvba - Nijverheidsstraat 48 B-2570 duffel - tel. 03 490 00 00 - info@flidais.be