FLIDAIS

NL
  
FR
U bent hier: webwinkel

Minicart

metisse

Prijs : 68,90 €
Inclusief BTW

Métisse isolatie bestaat voor 90% uit gerecyclede katoenvezels. Oude kleding die verkregen wordt door inzameling en niet meer te gebruiken is als kleding wordt vervezelt en verwerkt tot een hoogwaardig isolatieproduct. Van nature heeft katoen zeer goede isolerende eigenschappen. Niet voor niets dragen we veel kleding van katoen die ons in de winter warm houdt en in de zomer koel. Bijkomend voordeel is dat katoen zeer goede akoestische eigenschappen heeft waardoor Métisse een toonaangevende positie op de markt heeft  als het gaat om akoestische isolatie.

- Hoge thermische isolatie lambda 0.039 W/mK

- Vormvast, flexibel en sterk

- Brandveilig euroklasse B/S1/D0

- Dampregulerend mu = 2,2

- Hogegeluidsabsorptie =

   PMA 45 kg/m³  Aw=0.50 (20 mm) , 0.95 (40mm)

   PM 25 kg/m³ Aw=0.85

   PRT 20 kg/m³ Aw=0.80

- Hoge warmte-opslagcapaciteit C = 1600 J/kg.K

- Ecologisch (100% duurzaam)

- 100% circulair

Het hele proces vanaf het inzamelen van de kleding tot en met het produceren van de isolatie gebeurt door mensen met een grotere afstand tot de arbeidsmarkt. Hierdoor scoort Métisse ook uitstekend als tripple P product. (People, Planet, Profit). 30% van de winst wordt besteedt aan goede doelen zoals het Rode Kruis.

Snijafval dat tijdens het verwerken ontstaat kan weer volledig gerecycled worden. Bij grotere projecten kunnen we zakken ter beschikking stellen om deze snijresten in te verzamelen. Deze zakken kunt u nadien weer inleveren bij uw Métisse handelaar.


 



 Aantal:   

Bestel >
© Flidias bvba - Nijverheidsstraat 48 B-2570 duffel - tel. 03 490 00 00 - info@flidais.be