FLIDAIS

NL
  
FR
U bent hier: webwinkel

Minicart

primer rood

Claytec grondering en fixering

Prijs : 14,80 €
Inclusief BTW

Claytec rode primer met grove korrel als voorbereiding van ondergronden op het bezettenen met alle grove leemsoorten. De ondergrond word gelijkmatig zuigend gemaakt. Dit kan handig zijn bij beton, porisostenen, kalkzandsteenblokken, kalk- en gipsbepleistering, zowel glad als slecht zuigend, houtvezelplaten, poreuse, vastzittende dispersielagen, oude kunstharshoudende stuclagen, ondergronden waar verschillende materiaal(-resten) in verwerkt zijn.

Claytec gele primer met fijne korrel als voorbereiding van ondergronden op het bezettenen met fijne leemsoorten zoals YOSIMA designstuc. De ondergrond word gelijkmatig zuigend gemaakt. Dit kan handig zijn bij beton, cellenbeton, oude lagen verf, voldoende vast en glad, kalk- en gipsbepleistering, zowel glad als slecht zuigend, gipskarton- of gipsvezelplaten, poreuse, vastzittende dispersielagen,  voorafgaand aan het opbrengen van fijne leemstuclagen.

Claytec witte primer zonder korrel als voorbereiding van leemondergronden op het schilderen met leemverven. De ondergrond word gewit en gelijkmatig zuigend gemaakt. Optimale voorwaardes voor een mooi schilderresultaat.  Bindmiddel waterglas, cellulose, dispersie < 5%.

Claytec fixeringsmiddel voor het aanbrengen van leemstuc of het aankleven van droogstuc- en binnnenisolatieplaten ter versteviging van zandend kalk- en cementondergronden.



 Aantal:   

Bestel >
primer geel
fixeer
© Flidias bvba - Nijverheidsstraat 48 B-2570 duffel - tel. 03 490 00 00 - info@flidais.be