FLIDAIS

NL
  
FR
U bent hier: webwinkel

Minicart

kleurenkaart ProCrea

ProCrea leem structuurverf 3 kg kleurgroep 2

Prijs : 33,00 €
Inclusief BTW

ProCrea leemstructuurverven zijn samengesteld uit leem, natuurlijke bindmiddelen en organische kleurpigmenten en volledig vrij van schadelijke stoffen en oplosmiddelen.  de droging gebeurt door het verdampen van het aanmaakwater, zonder enige reukhinder.  deze verven worden in droge poedervorm aangeboden, en zijn dus blijvend houdbaar.  voor gebruik 0.7 tot 0.85 lt water per kg toevoegen en 2 a 3 minuten mengen met bij voorkeur een verfmixer. 20 minuten laten zwellen en dan nog eens kort oproeren, de verf is nu klaar voor gebruik.  tijdens het schilderen regelmatig omroeren.  eens gemengd blijft ze nog meerdere dagen verwerkbaar.

gebruik: 4.5 m² (sterk zuigende ondergrond) tot 7.5 m² (gladde ondergrond) per kg.

verwerking: zoals andere verven kan ook leemverf aangebracht worden met borstel of rol, maar kan ook gespoten worden.  belangrijk is echter dat nat in nat wordt gewerkt. 

minimale verwerkingstemperatuur: 5°C. 

uitzicht: deze is afhankelijk van het gebruikte gereedschap, fijne of groffe rol en type borstel.  kan ook met de spatel aangebracht worden, in dat geval wordt aanbevolen minder water te gebruiken.

mogelijke ondergronden: quasi elke ondergrond is mogelijk, oude of nieuwe leembezetting, leemplaten, oude en nieuwe gips- of kalkbezetting, beton, gipsvezel- of gipskartonplaten, enz.  een grondering wordt voor alle ondergronden aanbevolen.

opgelet: het gebruik van leemverf is te vermijden in de buurt van lavabo's, baden, douches, gootstenen en uitgietbakken, anders is er een risico op vlekkenvorming. Aantal:   

Bestel >
© Flidias bvba - Nijverheidsstraat 48 B-2570 duffel - tel. 03 490 00 00 - info@flidais.be