FLIDAIS

NL
  
FR
U bent hier: over flidais

Flidais - welkom

Flidais is gespecialiseerd in import en verkoop van bio-ecologische bouwmaterialen en duurzame technieken voor passiefhuizen en laagenergiewoningen. De nadruk ligt hierbij op mens- en milieuvriendelijke producten.

 

Flidais streeft naar een maximale besparing aan energie, water, materialen, ruimte, en een gezonde leefomgeving, meer comfort en een betere woonkwaliteit. Het bedrijf zet zich continu in om bouwers, verbouwers en professionelen in de bouwsector te sensibiliseren in verband met duurzaam bouwen en ver bouwen. Daarom heeft Flidais zich ook geëngageerd om in de mate van het mogelijke FSC en PEFC-producten te leveren?

 

Hans Delannoye, stichter en zaakvoerder van Flidais, is tevens stichtend lid van het Passiefhuisplatform en Plate-forme Maison Passive. Beide vzw's zijn samengesteld uit een aantal geëngageerden uit de bouwsector, die zich actief inzetten om de bouw van energiezuinige woningen, gebaseerd op het passiefhuisconcept, te stimuleren (zie www.passiefhuisplatform.be en www.maisonpassive.be )

Flidais neemt daarom ook actief deel aan stuurgroepen zoals PHP Vlaanderen, Bouwunie, Vibe, VEA, Syntra Vlaanderen en de plaatselijke milieuraad. Verder bezit het bedrijf ook een lidmaatschap bij IG Passivhaus Duitsland en AEE-INTEC Oostenrijk.

Hiertoe volgen we de recentste evoluties in technieken en materialen binnen de bouwsector op de voet op. Wij richten ons hierbij uitsluitend op passiefhuizen en lage energiewoningen.

Dit alles wordt weerspiegeld in een ethisch correct beleid bij Flidais met onder andere eerlijke prijzen en service, zeer hoogwaardige producten en uitgebreid advies aan de klanten.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

© Flidias bvba - Nijverheidsstraat 48 B-2570 duffel - tel. 03 490 00 00 - info@flidais.be